Om oss

Alfredsson Transport startades redan 1937. Idag drivs företaget av den tredje generationen Alfredsson och vi kör alla typer av transporter i hela Europa. Vi har 65 anställda, där samtliga är nordisktalande och där många arbetat hos oss i många år. Vi är väldigt glada och stolta över att ha lojala medarbetare.

Ända sedan starten har det personliga engagemanget och den höga kvaliteten varit våra kärnvärden. Hos oss är ingenting omöjligt. Det är så vi jobbar. Vi är en trygg och flexibel partner som hittar rätt lösningar för våra kunder. Att vi idag har många återkommande kunder ser vi som ett bevis på att vi gör ett bra arbete.

Vi är stolta över vår historia, men vi slår oss aldrig till ro. Att vara moderna och tänka i nya banor är väldigt viktigt för oss. Det var därför med stor glädje som vi 2010 tilldelades Stora Åkeripriset för vårt arbete inom områdena miljö, personal, trafiksäkerhet, ekonomi och innovation.

Utnämningen visar att vi står väl rustade för framtidens utmaningar.

 

 

 

Historik

Åkeriet bildades 1937 av Ingvar Alfredsson. Han började med att transportera bananer till olika affärer i staden. Runt 1940 byttes bilen till en större som han körde grus och asfalt med. 1947 startades linjetrafik mellan Norrköping – Stockholm åt ASG Norrköping.

1950 inleddes linjetrafiken Norrköping – Oslo med en bil i veckan, idag går 5 till 7 bilar om dagen. År 1976 bildades Ingvar Alfredsson Transport AB och sonen Olle Alfredsson tog över firman.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.